Επικαιροτητα

Συνάντηση Με Βουλευτές

Παρουσία των βουλευτών Μαγνησίας Αθανάσιου Λιούπη, Κωνσταντίνου Μαραβέγια, Χρήστου Μπουκώρου και εκπροσώπου της κ. Ζέτας Μακρή, που απουσίαζε λόγω περιοδείας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουνίου 2020 στο ξενοδοχείο «ΚΥΨΕΛΗ», συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Μαγνησίας. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των λογιστών – φοροτεχνικών.

Στη συνάντηση, διάρκειας περίπου δυο ωρών, γνωστοποιήθηκε στους  βουλευτές η κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο, τα ζητήματα που ανέκυψαν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης (με την πληθώρα των αποφάσεων που κλήθηκαν οι λογιστές να ερμηνεύσουν και να εφαρμόσουν), καθώς επίσης και ένα ευρύτερο πλαίσιο προτάσεων που κατατέθηκαν για το επάγγελμα του λογιστή-φοροτεχνικού.
Οι  βουλευτές από την πλευρά τους άκουσαν με προσοχή τα αιτήματα του κλάδου, με τα περισσότερα εκ των οποίων συμφώνησαν, και δεσμεύτηκαν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους να γίνουν κοινωνοί των προτάσεων στα αρμόδια υπουργεία.

Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μαγνησίας

Copyright 2020 – Circus Design Studio

Σύλλογος Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Μαγνησίας

Copyright 2020 – Circus Design Studio

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία, και την ορθή περιήγηση σας.